Over mij

Maura Brekarts

Over mij

Als moeder van twee jonge kinderen, in een samengesteld gezin, en met een drukke baan als leidinggevende in een psychiatrische kliniek, was ik de laatste jaren het levende voorbeeld van een 'wandelend hoofd'. Controlebehoeftig, perfectionistisch en weinig in contact met mijn lijf en mijn behoeften. Ik was iemand die zaken graag verklaarde vanuit de wetenschap en middels ratio, ook in mijn eerdere werk als psycholoog. Tot een paar jaar geleden had deze manier van in het leven staan me nooit echt problemen opgeleverd, in tegendeel zelfs. Maar toen ik voor de derde keer in anderhalf jaar bijna omviel, realiseerde ik mij dat ik het anders wilde.

LEAP kwam in 2022 op mijn pad en 'Wow' wat ben ik daar dankbaar voor. O.a. ervaar ik nu minder stress, maak ik andere keuzes, heb ik meer geduld met de kinderen en geniet ik meer van het leven doordat ik de dingen neem zoals ze zijn, in het moment. Direct na de 1e sessie voelde ik al dat LEAP iets is wat me past en wat ik met veel meer mensen wil delen. Daarom ben ik zo dankbaar dat ik facilitator heb mogen worden.

Over de jaren heen heb ik verschillende methoden mogen ervaren die bijdragen aan persoonlijke groei, zowel binnen de alternatieve als reguliere geneeswijzen. Dit heeft me het inzicht gebracht dat de essentie vaak hetzelfde is, alleen de weg er naartoe is verschillend. Voor mij is LEAP alles omvattend. Ja, het is iets wat niet volledig te verklaren is vanuit ratio. Maar het effect ervan is zo groots, dat ik ook niet meer de behoefte heb het helemaal te verklaren. En als ik deze behoefte kan loslaten, kun jij dat ook. Het enige dat je rest, is open te staan voor verandering en het te komen ervaren.

Liefs,
Maura

2024 Kimoira Surlinio