Lifeforce energy awakening process (LEAP)

LEAP is een directe overdracht van levenskrachtenergie die van nature een diep zelf-ontwakingsproces activeert, ook wel kundalini-ontwakening genoemd. LEAP is gericht op het activeren en/of verhogen van de levenskrachtenergie die we allemaal in ons hebben. Het helpt je meer in het moment te leven, te zijn met wat is, in acceptatie en vertrouwen. Van het hoofd, naar het hart.

In ons leven ontwikkelen we gedachte- en gedragspatronen die ons kunnen beperken. Deze zijn vaak gelegd in onze opvoeding, of ontstaan bijvoorbeeld door trauma, en zorgen als rotsen in een rivier ervoor, dat de levenskrachtenergie niet optimaal stroomt. Tijdens een LEAP-sessie worden met muziek en energiewerk trillingen gecreëerd. Hierdoor ontstaan verschuivingen in onze hersensgolven en binnen interne processen in ons lichaam. De rotsen in de rivier brokkelen af, en jouw levenskrachtenergie kan weer met volle kracht stromen.

Kundalini is één van de namen die gegeven wordt aan deze krachtige universele energie. Vaak gebruiken we maar een klein deel van de volledige potentie. Eenmaal ontwaakt, zorgt het voor verandering binnen onze hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel. Wat je niet meer dient kan worden losgelaten en nieuwe verbindingen worden gelegd. Dit maakt genezing en transformatie mogelijk en zorgt voor een groter bewustzijn. Zodat je je weer kunt herinneren wie je in essentie bent.

LEAP combineert aspecten en oude wijsheid van andere (holistische) methoden en stromingen. Wat anders is aan LEAP, is dat het niet middels wilskracht werkt. Het is een intuïtief proces middels overgave. Overgave klonk voor mij altijd als iets passiefs, als 'je gewonnen geven'. Nu weet ik: overgave is voor doorzetters. Het vraagt om het loslaten van controle en weerstand op een heel diep niveau, zowel fysiek, als mentaal en emotioneel. Als facilitator ben ik de katalysator in dit proces.

Ervaar LEAP

Tijdens de sessie

Gedurende de sessie lig je met je ogen gesloten op een yogamat. De muziek die gespeeld wordt helpt je om minder in je hoofd te zitten en je makkelijker over te geven aan het proces. Als facilitator zal ik je intuïtief aanraken op bepaalde punten op het lichaam. Het enige dat jij hoeft te doen is je met nieuwsgierigheid open te stellen voor het proces. Toestaan dat wat opkomt te ervaren en te uiten.

Een gevoel van lijden wordt veroorzaakt door de verhalen die wij als mens aan onze emoties verbinden. Maar als je tijdens LEAP-sessies los kunt komen van de verhalen, door je volledig over te geven aan wat komt, zijn emoties enkel een sensatie van het lichaam welke in vertrouwen en alle veiligheid doorvoeld kunnen worden. Van het hoofd, naar het hart.

Je kunt verschillende ervaringen hebben tijdens de sessie, van plotselinge bewegingen, beelden (alsof je wakker droomt), emotionele ontlading, gevoelens van gelukzaligheid of diepgaande realisaties. LEAP wordt ook wel ervaren als een opruimingsproces. Er kunnen dingen boven komen die je eerder niet hebt kunnen doorvoelen. Maar, omdat het een natuurlijk proces is zonder middelen, kun je erop vertrouwen dat er niets opkomt wat je niet aan kunt. De energie en jouw lichaam weten precies wat jij op dat moment nodig hebt. Ze leidt je terug naar wie je in essentie bent.

Voor iedereen is de ervaring uniek, elke sessie weer.

Meest voorkomende voordelen van LEAP:

  • Meer in verbinding met jouw intuïtie
  • Sensitiever zijn door verruiming van het bewustzijn
  • Toegenomen zelfvertrouwen, authenticiteit en veerkracht
  • Toegenomen creativiteit en productiviteit
  • Bewust worden en los kunnen laten van beperkende gedrags- en gedachtepatronen
  • Toename van vitaliteit en energie
  • Verlichting van stress en spanning
  • Meer mentale helderheid en kalmte
  • Bewuster leven, meer in het moment
  • Toename van gevoelens van acceptatie, harmonie en vreugde

Om dieper in het proces te kunnen gaan wordt aangeraden 3 tot 5 sessies te volgen. Zo kun je optimaal genieten van de effecten.

Boek een sessieThe journey is on

2024 Kimoira Surlinio