Ervaar LEAP

Ervaar LEAP

Een LEAP-sessie is een cadeautje aan jezelf. Een moment om tot rust te komen van het leven in deze maatschappij. Het is een uitnodiging om jezelf volledig te ervaren, het donker én het licht, de fijne en minder fijne stukken. Kun jij in overgave zijn met wat is? Het helpt je (weer) te realiseren dat je niet gefixt hoeft te worden, je bent al heel.


LEAP Groepssessies

Prijs: € 55,00

Een groepssessie is een bijzondere manier om LEAP te ervaren. Een groep is meer dan de losse individuen bij elkaar, het doet iets in de energie en in de beleving. Je versterkt elkaars proces wat zorgt voor een diep gevoel van verbondenheid en (h)erkenning. Iedereen is welkom. Wees nieuwsgierig naar wat het proces je brengt. Klik hieronder om te zien wanneer de volgende groepssessie wordt gehouden.

Ja, ik ben benieuwd!


LEAP Kleine groep

Prijs € 75,00

Ben je benieuwd hoe het is om LEAP in een intiemere groep te ervaren? Hierbij is o.a. meer tijd om na de sessie te delen en met elkaar te verbinden.

Wil je samen in overgave met enkel bekenden zoals vrienden of familie, dan is een 'LEAP kleine groep'-sessie privé te boeken. Samen in overgave, door elkaar gedragen, dieper het proces in? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ja, ik wil op die manier verbinden!


LEAP Privé sessie

Prijs € 220,00

Wil jij LEAP op de meest persoonlijke manier ervaren, in een 1-op-1 setting? Stuur me een berichtje dan organiseren we het.

Ja, ik wil samen in overgave!

LEAP

2024 Kimoira Surlinio